zondag 6 maart 2011

Een kleurige dag

Leuk dat jullie met z'n allen lekker aan het stemmen zijn op de poll! Enne, blijf dat ook zeker doen zou ik zeggen. Art krijgt tot nu toe de meeste stemmen, gevolgd door Patrick...
Made by me, mag alleen worden overgenomen als je mijn toestemming hebt!
Gisteren ben ik dus wezen shoppen voor het open podium. Dit is een close-up foto van mijn kleren die ik gisteren gekocht heb. Ik had ook nog een hempje en een broek, maar die staan niet op deze foto.
Vandaag heb ik veel Engelse woordjes geleerd voor een toets van dinsdag en heb ik wat bladzijdes uit the Animal Farm gelezen, waar ik over een week een toets van krijg. 

Daarna ging ik samen met mijn zusje en nichtjes nog een keer de act voor het open podium oefenen. Het ging heel erg goed, ondanks dat het optreden iets lastiger is geworden. Na een workshop die we speciaal voor het open podium kregen, hebben we namelijk tips gekregen voor onze 'performance'. Nu moeten we er een klein dansje bij doen, maar dat is best wel vermoeiend!
Een echte lente foto, vanuit huis gemaakt! Niet overnemen zonder mijn toestemming!
Ik heb echt het gevoel dat het eindelijk weer wat mooier weer gaat worden. Vandaag scheen het zonnetje, en was de lucht voor een poosje mooi blauw met lieve wolkjes. Hebben jullie ook al zoveel zin in de lente?

Veel liefs, Leonie
 

7 opmerkingen:

 1. Ik heb ook echt zin in de lente!
  En wat een lieve sokjes!!!


  Xoxo, leoniae
  p.s: Ik volg je ^-^.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan die schoentjes/sokjes! Door jou krijg ik altijd zin om te naaien, haha :-P.

  Volgens mij heb ik laatst bij Geschiedenis de film van Animal Farm gezien. Animal Farm gaat toch over dat paard en die varkens en kippen die in opstand komen tegen de boer? Het had toch iets te maken met de Geschiedenis in de SU en Stalin ofso?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik hou van de lente «3
  mooie foto's trouwen!

  liefs,
  http://lisanne95.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook zin in de lente ! Voor mij is het al lente haha. xox

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hee,
  haha ik zit nu op school en ik verveel me dood (: maar nu ben ik weer vrolijk omdat ik jouw berichtje heb gelezen! die sokjes zijn schattig!
  lieefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hihi, weetje wat voor 'code' ik net moest typen om het bericht te plaatsen? goejewat. ik vond het een grappig woord(:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Ik ben ook egt toe aan de lente :D
  Xx Lulu
  www.silentstories.tk

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥