Over Leonie

Hallo bloggers!

Ik ben Leonie, 18 jaar oud en ik woon in Nederland. Ik ben graag creatief bezig, op verschillende vlakken. Zo teken ik, maak ik foto's en filmpjes, bak ik veel cakejes en taarten en zit ik op musicalles. Maar mijn allerliefste bezigheid is haken. Ik haak pas sinds een jaartje, maar ik doe het met veel plezier. Inspiratie haal ik uit tijdschriften, van internet en uit leuke winkeltjes.

Ik ben verslaafd aan rommelmarkten en kringloopwinkels en ik vind het heerlijk om een mooie boswandeling te maken. Pippi Langkous is ook belangrijk voor mij, net als Drenthe en Denemarken en alle voorwerpen met rood met witte stipjes.

Om mijn ideeën te ordenen heb ik heel veel boekjes waar ik in teken en schrijf. Maar de gedachte om te beginnen met een eigen blog kwam ook erg vaak terug in mijn hoofd. Waarom zou ik het niet gewoon proberen?

Eind 2010 was It's me: Leonie te vinden op internet. In het begin wist ik nog niet zo goed wat ik op mijn blog moest zetten, maar al snel ging ik eigen foto's plaatsen van voorwerpen en dingen die mij inspireerden.
Ik ben erg blij dat ik met deze blog begonnen ben, ik besteed er graag aandacht aan in mijn vrije tijd en ik
kom zo sneller 'via via' bij andere, geweldige en inspirerende blogs terecht.
Als laatste wil ik zeggen dat ik het super vind dat er mensen zijn die mijn blog interessant genoeg vinden om te lezen en te bekijken. Ik dank jullie daar dan ook enorm voor!