zondag 25 augustus 2013

Gezellige picknick

Hoi bloggers,
 
 
Wat fantastisch om te zien dat jullie me, ondanks mijn enorm lange afwezigheid, nog steeds volgen! Heel erg bedankt daarvoor, jullie zijn top! :)
 
Ik was er zo'n lange tijd niet vanwege het drukke laatste schooljaar, het examenjaar. Gelukkig is alles niet voor niks geweest, want ik ben met een mooie eindlijst geslaagd voor de Havo! Nu ga ik beginnen aan het eerste jaar op het Grafisch Lyceum. Ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat worden, maar dat zal ik jullie zo snel mogelijk laten weten als school weer begonnen is. Nu heb ik nog een weekje vakantie, waar ik even goed van ga genieten!
 
Afgelopen woensdag ging ik picknicken met mijn twee beste vriendinnen, Eva en Eveline. We hadden allemaal iets lekkers gemaakt. Het was een super gezellige picknick en we hebben heerlijk gegeten, gelachen, bijgekletst en foto's gemaakt. Gewoon zoals een picknick met vriendinnen hoort te zijn! Hier wat foto's: 
 
De komende dagen ga ik nog genoeg leuke dingen doen, waaronder een high-tea en shoppen. Ik ga proberen vanaf nu écht weer vaker te bloggen, want ik heb het best wel een beetje gemist. Ik spreek jullie heel snel weer!
 
O ja; ik heb een nieuwe header! Wat vinden jullie ervan?
 
Fijne avond en tot blogse,
 Leonie
 
 


5 opmerkingen:

 1. Heee, leuk om weer een post van je te zien! Je header is superleuk en wat gezellig zo'n picknick.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Luna! Leuk dat je mijn blog nog steeds volgt :)

   Verwijderen
 2. Yes, weer een post van Leonie!
  Je header is onwijs mooi, ik zou willen dat de mijne zo leuk was!
  Heel erg veel plezier en succes op het GL!
  Hele dikke knuffel,
  Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dankjewel Stella! :) Wat heb ik jou lang niet gezien zeg! Hoe gaat het met je? Dankje, jij ook heel veel plezier en succes op je opleiding! Wat ging je ook alweer doen? Liefs!

   Verwijderen
 3. Heeee leonie ben je weer begonnen! Wat leuk (: leuke foto's en je banner titelding vind ik echt superschattig! x

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥