woensdag 2 maart 2011

Het is weer maart!

Wat gaat het toch snel, zo'n schooljaar. We zitten gewoon alweer in maart, terwijl ik eigenlijk het gevoel heb nog maar net klaar te zijn met kerst... Hebben jullie daar ook last van?
De afgelopen twee dagen heb ik weer een hoop dingen meegemaakt, geen idee of jullie dat interessant vinden om te lezen, maar ik vertel het toch maar! (;
Gisteren had ik dus workshops van school. De eerste workshop was improvisatie theater. We gingen allemaal oefeningen doen die met emoties te maken hadden en natuurlijk moesten we veel improviseren.
In de middag kregen we popzang en slagwerk. De popzang was heel erg leuk, en toevallig kende ik de lerares al een beetje! Het slagwerk was iets minder geslaagd, na een tijdje had ik lamme vingers van het trommelen, haha!
 Op zich was het een leuke dag, en sowieso was het véél leuker dan een normale schooldag!
Vandaag had ik het ook best druk. Ik moest tot half 2 naar school, dus dat viel mee. Alleen had ik daarna tot half 5 maatschappelijke stage. Dat is best wel vermoeiend, zeker omdat ik meteen vanuit school naar de stage moet fietsen, die alweer om 2 uur begint. Daarna moest ik nog terug naar school, want om half 6 had ik een extra workshop ter voorbereiding op de muziekavond waar ik met mijn nichtjes en zusje aan mee doe. In het weekend gaan we leuke kleren kopen voor de muziekavond, daar heb ik erg veel zin in!
Nu ben ik dus eigenlijk best wel moe, en ik ben van plan vanavond eens wat eerder naar bed te gaan. Maar of dat gaat lukken, ik moet het nog zien gebeuren... (;

Ik vind het echt super leuk dat jullie zoveel reageren de laatste tijd, dat motiveert me om door te blijven schrijven! Tot blogse!
Kus, Leonie

5 opmerkingen:

 1. Wat lief dat jurkje.
  Ik vind jou blog echt leuk. (:

  weetje, ik plaats een link van jou blog op mijn blog. (:

  xoxo
  You know you love me,
  Nolligirl.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, wat leuk!
  Ik wou dat wij van die dagen hadden (:
  schattige plaatjes!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. & ja, dat gevoel van kerst in maart heb ik ook!
  echt raaar..
  xoxox

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die workshops klinken leuk! Hebben wij helemaal niet op school :/
  Mooie foto's ook! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's, ik volg je, volg je terug? (:

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥