maandag 28 maart 2011

Leonie @ sea

Ha bloggers!
Ik heb weer een tijdje niets gepost, maar dat heeft zo z'n redenen...
Vrijdag had ik fitness op school, ik heb een heel fiets programma gereden, trap gelopen, gewichten getild. Daarna ging ik met Eveline en Eva afspreken, we hebben een leuke fotoshoot gedaan, ik zal binnenkort nog een foto plaatsen!
's Middags ging ik naar musicalles. Maar onderweg in de auto voelde ik me niet lekker worden, ik had al de hele dag last van buikpijn. Dus we reden weer terug naar huis, en daar heb ik van 18.15 tot 21.30 uur geslapen. Daarna voelde ik me alweer stukken beter.
De volgende dag gingen we ons konijntje ophalen. Het is echt een heel lief konijntje, zwarte vacht, 7 weken oud. Nu begint ie een beetje te wennen en kunnen we 'm makkelijker optillen en aaien. Soms heeft ie echt drukke buien, meestal in de avond. Dan rent ie door zijn kooi, springt ie, gaat ie staan, hupst ie als een speer naar zijn slaapgedeelte. Haha, het is een leuk beestje!
Zondag gingen we naar Den Helder, want we hadden een brunch. Het was op een boot (die niet meer vaart), en dat was heel fijn, zeker omdat er best wel veel kinderen waren. We gingen dus af en toe even naar buiten. Daarna gingen we nog naar een onderzeeboot. Ik vond het een leuke dag, heel gezellig.
Nu ga ik nog even televisie kijken. Morgen moet ik hard leren voor economie en M&O. En ik heb best alweer zin in woensdag, dan heb mag ik weer naar mijn stage.

Fijne avond en liefs,
Leonie

7 opmerkingen:

 1. Druk weekje, maar wel leuk (op dat ziek zijn na dan..)
  Succes met je huiswerk! En ik ben benieuwd naar Pip! Ik heb zelf ook een konijn, ze is nu al 7 jaar, oud! Maar wel lief :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik vind reactie's ook altijd top!
  En ja, mijn ontbijtje was top, kijk maar op www.xxmieyou.blogspot.com (mijn hoofd-blog) om te zien hoe heerlijk het was!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Druk weekend!
  Wel leuk dat je tussen de tekst door foto's plaatst =)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. pip vind ik echt zo'n schattige naam (:
  lieefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je een konijn hebt!
  Ik heb zelf ook een konijn en ze likt soms zelfs het hek, omdat ik daar sta ^-^!

  Xoxo, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! En wat een schattige naam voor een konijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke dagen heb jij gehad.
  & dat konijntje lijkt me echt super schattig <33.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥