woensdag 23 maart 2011

Ontbijtje?

Ha allemaal!Vandaag had ik stage. Ik dacht vorige week al dat het een wonder was, maar het kan nóg gekker: vandaag waren er maar 5 kinderen gekomen! Het was heerlijk rustig, het eerste half uur van mijn stage had ik gewoon weg niets te doen. Sommige kinderen zijn echt lief. Het is leuk om te zien hoe ze zich gedragen en hoe ze kunnen veranderen (:

Ik heb nooit meer iets over de poll verteld, dus dat doe ik nu nog even. Volgens jullie was Art de mol, hij heeft 10 stemmen gekregen. De echte mol, Patrick, heeft maar 5 stemmen gekregen, net als Karin. Soundos kreeg uiteindelijk de minste stemmen, namelijk 4. Nu ga ik de poll verwijderen, wanneer er weer een nieuw seizoen van Wie is de Mol begint, zal ik meteen een nieuwe poll op mijn blog zetten! (;
Verder heb ik niet zoveel te vertellen, het spijt me. Ik ga nog even wiskunde leren en dan wat tv kijken. Misschien dat ik nog even haak, maar waarschijnlijk lig ik vroeg in mijn bedje vanavond.
Fijne avond en veel liefs,
Leonie

4 opmerkingen:

 1. Ik had al zo'n vermoeden dat Patrick de mol zou zijn, want op 17 maart was het St. Patrick's day.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker rustig op stage dus!
  Ik ben net wakker, en nu ik deze foto's van ontbijtjes zie krijg ik gelijk zin om wat moois te maken! Ik ga gelijk de keuken in!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha 5 kindjes is wel erg weinig inderdaad!
  Ik kijk geen Wie is de Mol,
  maar ik hoor het wel overal haha (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, pretty little liars is heel leuk om te volgen. Ik heb de boeken niet gelezen. Ben er wel ooit in begonnen geloof ik, haha :P.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥