donderdag 3 maart 2011

The Animal Farm

Vandaag geen groot berichtje, want ik had het nogal druk. Eerst moest ik tot kwart voor drie naar school, dus dat viel mee. Maar toen moest ik nog een boek ophalen dat ik bij de bieb gereserveerd had. The Animal Farm heet het, dat moet ik namelijk voor Engels lezen. Daarna was ik heel even thuis, maar in die tijd moest ik wat huiswerk maken en mijn sportkleding aan doen, want ik had tennis tot 6 uur. Weer lekker even al mijn agressie er uit kunnen slaan, haha! (;
Hier nog een fotootje met een paar leuke plaatjes die ik uit een tijdschrift geknipt had:

Dit is een foto met plaatjes waar ik blij van wordt! (:
Zoals jullie weten houd ik van haken en breien, vandaar het plaatje met de gehaakte beestjes, het gebreide jasje voor het theekopje en de gebreide, kleurige sokken/kniekousen.
Alles met rood met witte stippen maakt me blij, dus de paddenstoel en het schoentje horen er ook bij! De paddenstoel staat er ook bij omdat ik nogal van de kabouters, de Efteling en dat soort jeugdige dingen ben! (;

Morgen komt er weer een leuk berichtje, maar nu ga ik tv kijken. Waarschijnlijk ga ik zo nog even Wie Is De Mol kijken, want die wordt opgenomen. Wie denken jullie dat de mol is? Vanaf morgen kun je op jou mol stemmen via de pol!

Veel liefs, Leonie

6 opmerkingen:

 1. superleuke blog!
  ik volg je, volg je mij ook? =D

  liefs van,
  http://lisanne95.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zit nog zo te twijfelen tussen de mol! Ik zit vanaf het begin op Art, maar hij molt zo duidelijk dat ik eraan twijfel. En op Karin omdat zij iets heel verdachts deed tijdens een test. Ik heb net de aflevering van vanavond gezien en die is zo spannend! Nu moeten we wachten tot volgende week =S Je ziet wel, ik ben geobsedeerd door de wie is de mol, vind het te gek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuk berichtje, ik hou ook van dingen met stipjes (: Ik denk nu eigenlijk dat Patrick de mol is. Want Art is iets te verdacht..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. AAAAAH wat een geweldig lettertype en een superleuke blog! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattige lay-out! Leuk dat je kan breien, vroeger deed ik het ook weleens maar nu lijkt het me best moeilijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥