zondag 23 oktober 2011

Het grote zelfmaakboek voor meisjes

Ha die bloggers!

Weer een heerlijke week herfstvakantie erop zitten. En wat is het dan toch balen dat ik morgen weer naar school moet en fijn mag leren voor vier toetsen... joepie! Gelukkig ben ik weer een beetje uitgerust en kan ik met frisse moed beginnen. Over negen weken hebben we weer kerstvakantie! (:
Binnenkort zal ik over mijn herfstvakantie vertellen en wat knutselfrutsels en vakantiefoto's laten zien, maar eerst wil ik graag foto's van het knutselboek laten zien dat ik via www.hoeoverleefik.nl gewonnen heb. Het is een heel leuk, creatief boek met ontzettend veel en vooral verschillende projectjes. Het ene is iets moeilijker of neemt meer tijd in beslag dan het andere, maar bijna alles in het boek is leuk om te doen. En heel belangrijk: het is goed uit te voeren. Niet dat ik alle dingen al gemaakt heb, maar de uitleg is duidelijk en de foto's helpen je goed op weg.
Ik raad het boek zeker aan, als je het leuk vindt om creatief bezig te zijn. Je leert hoe je stempels kunt maken, een boekje in elkaar zet, een sjaal kunt breien, papier kunt maken en een dromenvanger in elkaar frutselt. Ik ben echt heel erg blij met deze winst! Dus, hoe overleef ik, Francine Oomen, ontzettend bedankt!
Dat was het weer voor vanavond. Ik hoop dat jullie ook een fijne vakantie gehad hebben, graag hoor ik van jullie hoe je vakantie was. Of misschien heb je nu pas vakantie, geniet er dan maar goed van!

Fijne avond en tot blogse,
Leonie

3 opmerkingen:

 1. dat boek ziet er echt superleuk uit!
  jij wint ook altijd wat (;
  tot morgen!
  x.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat boek lijkt me echt super leuk. Echt iets voor jou :) Mooie foto's heb je er ook van gemaakt!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me echt een superleuk boekje! Misschien maar even naar kijken hiih.

  Liefs, Romy

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥