zondag 21 augustus 2011

Zoet & Zalig

Ha die bloggers,

Vandaag is de dag aangebroken, de dag die nog heel ver weg leek te zijn en waar ik liever niet aan wilde denken. Het is vandaag mijn laatste vakantiedag! Morgen moet ik weer naar school, maar het lijkt nog allemaal zo onwerkelijk.
Gelukkig beginnen (als het goed is) woensdag de echte lessen pas. Morgen moet ik alleen naar school om mijn rooster op te halen, een kluisje te bemachtigen en mijn nieuwe klas, klasgenoten en mentor of mentrix te zien.
Ik ga dit jaar in plaats van vwo 5 naar Havo 4. Ik probeerde elk jaar om te laten zien dat ik vwo kon, maar dit jaar was het toch echt te moeilijk voor mij. Vooral economie en bedrijfseconomie waren de boosdoeners. In mijn Havo 4 pakket zitten er geen vervelende economische vakken in, wat ik erg fijn vind! Een hele tijd heb ik er erg mee gezeten dat ik naar de Havo moest, maar ik ben nu gewoon trots op mezelf. Ik heb het vwo geprobeerd, het is niet gelukt, maar ik heb het geprobeerd. Ik had ook meteen de makkelijkere weg kunnen nemen, maar dat heb ik niet gedaan.
 
Het leven van een mens wordt pas interessant als iets mislukt is. Dat is namelijk het teken dat hij geprobeerd heeft zichzelf te overtreffen.

Het citaat komt van Georges Clemenceau, een Frans staatsman, voor degenen die dat wilden weten (;
De foto's uit dit bericht heb ik gemaakt bij Zoet & Zalig, een restaurantje naast de bibliotheek in Gouda waar je heerlijk gebak kunt eten in een gezellige tuin.

Ik ga nu nog even van mijn laatste vakantiedag genieten, dus tot blogse en geniet van je dag!
Leonie

2 opmerkingen:

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥