maandag 29 augustus 2011

Holga foto's #1

Allowa!

Vandaag iets nieuws, althans, voor jullie als lezers van mijn blog iets nieuws. Ik maak nu al een poosje foto's met een bijzondere camera, een lomo camera. Misschien dat sommigen van jullie wel weten wat dat is. Voor degenen die dat niet weten, lees dit maar eens. De camera werkt nog met een 'ouderwets' filmrolletje, en dus niet met een SD kaartje (; Het is dus heel spannend of je foto's gelukt zijn, want dat weet je nooit van te voren! Hier een paar foto's van mijn zomer vakantie en begin juni:

Helaas gaat de kwaliteit van de foto's enorm achteruit als ik ze scan naar de computer, maar het gaat om het idee. De naam van mijn camera is: Holga 135 BC (Black Corner, kijk maar naar de rand van de foto's). Graag hoor ik wat jullie hiervan vinden, vinden jullie het leuk als ik af en toe Holga foto's op mijn blog zet? (:

Ik wens jullie nog een fijne dag en tot blogse,
Leonie

9 opmerkingen:

 1. echt súperleuk!
  ik ben echt jaloers, ik wil ook zo'n camera (: grappig wat er op wikipedia trouwens over staat, dat wist ik helemaal niet! die foto van jou is mooi! van mij mag je vaker holga foto's op je blog zetten. heb jij ook al zo'n zin in mirakel trouwens?

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat Rixt zegt, echt superleuk! je hebt zulke leuke ideetjes voor je foto's, echt ik ben echt jaloers op jouw creativiteit girl! (:
  tot snel bij Mirakel, jeeeei <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk, ik hou van holga foto's! Ik heb zelf een Diana Mini en ben erg benieuwd wat daar uit gaat komen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, je moet vaker foto's van je Holga camera op je blog zetten! Ze zijn echt heel leuk. Je hebt er oog voor ;) Ik ben fan :)
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zulke foto's zijn zoo geweldig!!
  Ik zou er ook graag eentje willen hebben alleen weet ik niet waar je tegenwoordig je filmrolletjes kan laten ontwikkelen:P

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! En haha het kan idd dat je mij hebt gezien in spangas! Maar ik had niet verwacht dat ik nu nog op tv zou komen, ik was in mei ofzo ook al geweest haha :D Welk weekoverzicht was het?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind zulke foto's altijd veel meer sfeer hebben dan 'gewone' foto's. Ze zijn echt leuk :)
  Liefs, Swae

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat prachtig zeg !!!!

  Ik vin het net zo leuk dat de kwaliteit wat wegvalt. Ik hou wel van dat oude !

  Groetjes
  Http://elinedumonghphotography.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥