zondag 12 juni 2011

Beach Party


Ha die bloggers,

Gisteren kwam ik pas om 11 uur mijn bedje uit rollen, ik was (ben) zo moe! Om 1 uur moest ik alweer in de stad zijn, want ik ging samen met drie vriendinnen van musicalles een cadeautje kopen voor iemand anders van musicalles. Want gisteravond hadden we een Sweet Sixteen met thema 'Beach Party'. Ik heb echt zoveel gelachen en gedanst!
Verder ben ik nog wat aardrijkskunde en geschiedenis aan het leren, maar ik kon het niet laten om eventjes mijn slangetje af te maken. Ik was begonnen met een lapje haken met wol. Het ging vanzelf omkrullen en toen bedacht ik dat het wel een slangetje kon worden.
Ook lag de Flow gistermiddag op de deurmat toen ik terugkwam uit de stad. Heerlijk, ik houd van die momentjes. En wat is het tijdschrift weer vrolijk en inspirerend deze maand!
Straks ga ik nog even met mijn zusje en nichtjes afspreken, we willen weer eens een filmpje maken voor op Youtube. Dat hebben we al eerder gedaan, alleen zingen we in die filmpjes niet zo heel erg mooi... Maar daar gaan we dus verandering in brengen! (:
En ik word zo ontzettend vrolijk van dit liedje! Bij de X-Factor zong Sim 'Ran dit een keer bij de voorrondes (klik), zo vrolijk!

Een fijne dag en tot blogse!
Leonie

2 opmerkingen:

 1. hee, jij hebt ook de Flow (:
  hij was leuk hè, deze keer?
  lieefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke slangetje, echt leuk gedaan ;)!
  Xoxo, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥