maandag 25 april 2011

The Passion

Ha die bloggers,

Hebben jullie een fijn Pasen gehad? Ook zo genoten van het weer? Ergens heen geweest? Of zijn jullie lekker thuis gebleven?
Mijn 'paasweekendje-van-4-dagen-vrij' begon goed. Donderdagavond werd vanuit Gouda, zoals sommige van jullie misschien wel weten, The Passion opgevoerd. Een aantal bekende artiesten (Do, Syb van der Ploeg, Thomas Berge) traden op en vertelden aan de hand van bekende liedjes het verhaal van Pasen vanuit christelijk oogpunt. Ik ben zelf niet gelovig, maar ik wilde er toch graag heen, omdat ik daar woon. Het was echt super tof om de stad, waar ik zo vaak kom, opeens heel anders te zien. Het hele plein stond vol, overal hingen tv-lampen, er stond in elk straatje politie, er waren veel camera's die aan het filmen waren: wow!
Dit spektakel, want dat was het ook echt, kwam op datzelfde moment (20.25 uur) op de Nederland 3 op tv! Het was echt zo leuk! Als jullie het ook willen zien, klik dan hier. Helemaal onder in beeld staat een vakje 'bekijk uitzending'. Daar moet je op klikken!
Zaterdag ben ik naar familie geweest, was lekker weer en een gezellige dag. Gisteren had ik een verjaardag van een tante. We gingen klompengolfen, daar zal ik morgen foto's van laten zien. Vandaag heb ik mijn huiswerk gemaakt, want vanaf morgen moet ik gewoon weer tot en met vrijdag naar school. Daarna heb ik gelukkig wel een weekje meivakantie. Hebben jullie dat ook? Of zijn jullie gewoon lekker twee weken vrij?
Nu ga ik nog even wat breien of haken, daarna lekker tv kijken.

Ik wens jullie een fijne avond en tot blogse!

Heel veel liefs, Leonie

2 opmerkingen:

 1. Ik heb het een stukje gekeken op tv. Is dat klompengolfen niet golfen in een weiland? Dat heb ik namelijk ooit met een kinderfeestje gedaan. Ik moet helaas ook nog deze week naar school :-S.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeh, wat leuk, je hebt foto's gemaakt!
  ik heb hanna verboom aangeraakt (:
  mijn weekend was ook tres relaxt, jammer dat we eerst nog vier dagen naar school moeten voordat de vakantie begint. mijn zusjes zijn al vrij! grr.
  lieefs

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥