dinsdag 26 april 2011

Crea mood

Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je je helemaal goed voelt en je hoofd vol zit met leuke ideeën? De laatste paar dagen heb ik dat gevoel. Ik voel dat ik iets met mijn handen moet doen. Ik moet gewoon iets naaien, haken of breien. Zeker nadat ik zaterdag toen ik in Zeeland was het tijdschrift 'Hoe Overleef Ik ...' van Francine Oomen kocht. Eigenlijk is het voor iets jongere meiden bedoelt, maar de tekeningen, foto's en onderwerpen maakten me zo nieuwsgierig dat ik het tijdschrift moest kopen! En wat ben ik blij dat ik dat ook gedaan heb, want ik krijg alleen maar meer crea ideetjes!
In het tijdschrift Cosmogirl stond bij mijn horoscoop het volgende vermeld:

... Verder is het vooral een creatieve maand. Van naaimachine tot schildersezel: je barst van de ideeën. Het allermooiste? Een VIP is érg onder de indruk van je talent!

Toevallig, toch? Nu nog die VIP ontmoeten, haha (;
Morgen ga ik nog even met mijn zusje naar de stad, misschien dat ik ergens nog wat wol ga kopen. Heel vaak ligt het alleen maar in de kast op een leuk stapeltje, heel zielig. Maar nu weet ik zeker dat de aankomende bolletjes wol goed gebruikt gaan worden!
Ik houd jullie op de hoogte, veel liefs, Leonie


3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's! Zo'n bui heb ik ook vaak, heerlijk vind ik het. Gelukkig kan ik in de bloemenwinkel waar ik werk mijn creativiteit vaak wel kwijt!
  Liefs, Swaen
  P.S. Je bent getagd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat heb ik ook heel vaak! Alleen meestal heb ik echt ineens zo'n ideeenexplosie als ik in bed lig, of op de fiets zit, of bij geschiedenis (: en dan thuis ben ik het meestal weer vergeten. aargh. Ik ga nu een schetsboekje maken (hij is heeel dik) en daar ga ik elke dag een poppetje in tekenen (: dat vond ik wel een goed idee van mezelf ;p maar nu moet ik weer gaan leren.

  doei meneer Warbucks!
  lieefs annie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat gevoel ken ik zeker! en misschien heb je die VIP ontmoet bij de passion?
  XOXO MUCH LOVE

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥