zaterdag 26 februari 2011

Logeren en kringloop

Hallootjes!

Van donderdag op vrijdag heb ik gelogeerd met drie vriendinnen. Twee van die vriendinnen hebben een blog; klik en klik.We zouden in totaal met z'n vijven (zeg maar inclusief mij) zijn, alleen was één vriendin nog een beetje ziek en bleef ze helaas niet slapen. Het was wel heel gezellig! We hebben patat gegeten, sing-it gespeeld op de wii, chocoladefondue gegeten met lekkere wafels, banaantjes en appels en twee films gekeken: Vampires Suck en Dear John, alle twee de films waren super! Daarna nog even gekletst en toen gingen we slapen. De volgende dag waren we een beetje brak en hebben we gebruncht, want het was al half 12 toen we gingen ontbijten, haha.
Dit is een kopje thee - het kopje en schaaltje vind ik lief - met leuke ringen; ze zijn niet van mij helaas!
Toen ben ik nog even langs de kringloopwinkel gegaan, waar ze altijd zulke leuke en mooie bekers, kopjes, schalen en blikjes hebben! Gisteren vond ik een mooie beker met bloemenprint en een oud schaaltje met - jawel, alweer - een bloemenprint.

Deze foto's zijn zelfgemaakt en mogen alleen worden overgenomen wanneer je mijn toestemming hebt!

Ik ben erg blij met deze aankoopjes! Vrolijkt de boel weer een beetje op! En dat is wel nodig, want als je naar buiten kijkt wordt je niet echt vrolijk. Het regent alleen maar vandaag, bah!

Misschien ga ik straks nog even weg met mijn moeder, naar een (hopelijk) heel leuk winkeltje, we zijn er nog nooit geweest. Dus nog even genieten van mijn een-na-laatste vakantiedagje! (;

Kus, Leonie

4 opmerkingen:

  1. Wauw prachtige fotot's!
    Vooral die met sleutelketting in dat kommetje.
    Liefs, ♥

    http://rimonabahere.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, jou blog is heel leuk!
    Ik ga je volgen :)
    Hope you visit back?

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke blog heb je meid!

    Zin om elkaar te volgen?

    Liefs, Valerie
    @ screamyourfeelingsout.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥