dinsdag 6 december 2011

Home

Lieve bloggers,

Wat een geweldige laatste Sinterklaasdag was het gisteren! Ik heb een prachtige surprise van mijn oma gekregen. Als cadeautje kreeg ik de allerlaatste film van Harry Potter. Ik vond het super, en ik ben er erg blij mee! De surprise is nog heel en staat nu in de kamer en binnenkort, als ik weer wat minder huiswerk heb, ga ik zeker eens wat haken van de bij de surprise gekregen glimmende bolletjes garen.

Op televisie zag ik de laatste tijd best vaak deze reclame voorbij komen, de IKEA reclame. Laatst viel me op dat het liedje wat onder de IKEA reclame's staat, eigenlijk best wel heel erg leuk is. Het nummer heet 'Home', van Edward Sharpe & The Magnetic Zeros. Ook de reclame van IKEA vind ik heel erg sfeervol, ik krijg gelijk zin in de kerstvakantie, kerst, oud en nieuw én zin om naar IKEA te gaan! Want dat vind ik een hele leuke winkel om een paar uurtjes door te brengen, met als pauze lekkere Zweedse balletjes eten, mmm!

Nu ga ik nog even tv kijken, daar ben ik wel aan toe na heel lang Duits geleerd te hebben. Wat vinden jullie trouwens van dit lettertype? Ik vind het iets liever er uitzien dan het vorige lettertype (: En o ja: vrijdag ben ik jarig! Dan word ik alweer zeventien...

Fijne avond en tot blogse,
Leonie

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat je Sinterklaasdag leuk was :)
  Ik vind het lettertype wel leuk hoor!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah ik heb ook HP7 deel 2 gekregen :D
  Leukleuk <3
  En zweedse gehaktballetjes zijn zooo heeerlijk!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja vind het een leuk lettertype hoor! Leuke blog heb je trouwens ik heb je meteen even gevolgd op bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥