dinsdag 30 november 2010

It's me: Leonie

Heee allemaal,

Wow, ik heb een blog! Het is nog erg nieuw allemaal, al die blokjes waar je op kan klikken, al die opties om je pagina mee aan te passen... Voor mij nog erg verwarrend en onduidelijk, maar het bloggen op zich lijkt me erg leuk!
Eerst zal ik me eens voorstellen:
Ik ben Leonie. Ik ben 15 jaar en woon in Nederland, maar ik denk dat jullie dat al wel begrepen hadden (;
Mijn hobbies zijn tekenen, knuffeltjes maken, filmpjes maken en mooie tekeningen op internet en in boeken (vooral kinderboeken) vinden. Ook zit ik op musicalles, waar we in een groep zingen, dansen en acteren. Dit jaar doen we de musical Annie en ik speel mr. Warbucks! Ja, inderdaad; een man!


Ik houd heel erg van Sinterklaas en kerst, maar sneeuw vind ik iets minder fijn. Erg mooi om te zien natuurlijk, maar wat minder fijn om doorheen te fietsen. Ik ben doodsbang om te vallen!
Ik weet niet of ik veel op mijn blog zal zitten, of ik leuk kan schrijven, en of het interessant is voor andere mensen om dit te lezen. Nee, dat weet ik niet. Maar dat ontdek ik als ik gewoon ga beginnen.
Ik zal stukjes gaan schrijven, misschien af en toe wat tekeningetjes laten zien, en natuurlijk ga ik inspirerende plaatjes posten.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden, en tot snel!

Kusjes, Leonie

1 opmerking:

  1. Oeeh, wat heb je al een mooie blog!
    Ik ben je trouwe volger hoor (:
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥