woensdag 30 november 2011

Hoera: 1 jaar!

Beste bloggers,

Een hoera momentje: mijn blog bestaat vandaag 1 jaar! Hoeraaa!!!
Precies een jaar geleden ben ik met It's me: Leonie gestart, en ik wist eerst nog niet zo goed wat ik met mijn blog wilde. Waar zou ik over schrijven, wat zou ik op mijn blog zetten? Hoe moest ik iets op mijn blog zetten? Ik snapte er nog niet zo heel veel van, dat zal ik eerlijk zeggen. Maar al snel kreeg ik er meer vat op en ging ik ook eigen foto's op mijn blog zetten. Langzaam groeide het aantal volgers en kreeg ik steeds afwisselendere berichten.
Nu vind ik het bloggen nog steeds leuk, heel erg leuk zelfs. En het is heel erg grappig om te zien dat ik toch veranderd ben in een jaar. Een jaar geleden had ik nog geen haaknaald vastgehouden, maar nu is haken mijn allergrootste hobby!
Hier nog een paar statistische gegevens over mijn blog voor de geïnteresseerden:

- In totaal heb ik 8060 pageviews in één jaar!
- Er zijn 78 mensen die mijn blog leuk genoeg vinden om te volgen!
- Ik heb tot nu toe 124 berichten gepost!
- Het populairste bericht was 'Pippi #2'. Dit bericht had in totaal 160 pageviews! Het bericht 'Vriendschaps armbandjes' is het op een na populairste bericht, met 89 pageviews!
- Naast Nederland komen de meeste bezoekers uit België, de VS, Duitsland, Rusland, Zweden, Italië, Verenigd Koninkrijk, Spanje en Frankrijk!
- Ik heb in totaal 503 reacties van medebloggers op mijn berichten gehad! 

Ik wil jullie enorm bedanken voor het lezen, reageren en volgen van mijn blog. Jullie maken mijn dag! Ik hoop dat ik nog lang door kan blijven bloggen, want ik vind het super leuk om te doen! Ik zeg: op naar de 2 jaar!

Fijne avond en tot blogse,
Leonie

7 opmerkingen:

 1. ah, superleuk! gefeliciteerd!
  toen mijn blog 1 jaar bestond was ik het helemaal vergeten om er een bericht over te maken (: En dat eerste plaatje is lieef!
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! :D
  En succes met het volgende jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je blog! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!! Leuk zeg! En je foto's zijn echt super, heel vrolijk en origineel! Dat poppetje...cute!

  Op naar jaar 2!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw.. wat een superinspirerend blog zeg! Ik volg je, ook via bloglovin. Volg je mij terug? http://www.miriam-mylifeasmyself.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. haha, die uit Zweden zullen van mij zijn :P Echt super leuk, en zo veel volgers ook! Ik blijf hangen op de 32... Maarja, komt vast wel weer!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥