dinsdag 29 november 2011

Hoera, bijna 1 jaar!

Hoi lieve bloggers,

Morgen is een spannende dag, want Sinterklaas kwam een paar zwarte pieten te kort op een school en toen vroeg hij of ik en een vriendin hem wilde helpen... (; En morgen bestaat mijn blog precies één jaar! Hoera hoera! Morgen meer daar over, hier een prachtig liedje/cover van Birdy, gezongen in het radioprogramma van Giel Beelen. Genieten!



Mooi hè? Ik hoop zo dat ik de cd van Birdy voor mijn verjaardag of voor Sinterklaas krijg! Aan de rechterkant van mijn blogpagina is dit filmpje trouwens ook nog in het klein te bekijken. En ik heb sinds kort een pagina over mezelf en een pagina met DIY's (waar nog heel veel DIY's bij moeten komen hoor!). Ook staat er nu een soort zoekmachine op mijn blog, waarmee je berichten makkelijk terug kan vinden. Kortom, er zijn genoeg nieuwe dingen te beleven op mijn blog, veel kijk en luister plezier!

Fijne avond en tot blogse (tot morgen!),
Leonie

6 opmerkingen:

  1. wow, zij heeft echt heel mooi gecoverd!
    xxxxx.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grattis på födelsedagn (Van harte gefeliciteerd in het Zweeds)! Hier kennen ze Birdy helemaal nog niet, dus toen ik een liedje van haar zong waren ze helemaal verwonderd. Merk je toch dat ze achterlopen!
    Liefs, Swaen

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een reactie achterlaat! ♥